Vurderer du å måtte avlyse?

Gjør arrangementet ditt digitalt!

Media Event har produsert og levert live sendinger, digitale arrangementer og avanserte flerkameraproduksjoner siden 2005

Noen av våre lokale produksjoner

De aller fleste typer arrangementer kan gjennomføres digitalt ved hjelp av dagens teknologier

Nå som Covid-19 har lagt strenge begrensninger for hva som er mulig å gjennomføre på de tradisjonelle metodene, har behovet og interessen rundt digitale arrangement økt kraftig. 

Mange vurderer nå å avlyse eller utsette sine arrangementer på ubestemt tid. Dette synes vi er veldig synd, særlig med tanke på at utrolig kule og minneverdige produksjoner kan gjennomføres 100% digitalt. Til og med fra lille Tromsø!

En produksjon fra A til Å

Søsterselskapene Media Event AS og Benzin AS jobber tett sammen for å kunne levere en komplett og fullstendig produksjon.

Benzin skaper design, nettbaserte løsninger, trykksaker og digital markedsføring, mens Media Event AS sørger for at teknologien fungerer, batteriene er ladet opp og live-sendingen går knirkefritt.

Med et så tett samarbeid, kan du forvente deg et arrangement hvor alt fra markedsføring i forkant, trykte bannere og bakgrunner, nettside for arrangementet ditt og selve det digitale arrangementet produseres og guides av en felles entititet.

Vi hjelper deg å finne den riktige løsningen for ditt arrangement - ta kontakt for et gratis og uforpliktet tilbud!

Vi kan streame til alle platformer

Vil du se noe av det vi har gjort?

Her er en bakomfilm fra vår produksjon sammen med Dance Lab og Arctic Jam, hvor vi fra vårt studio i Tromsø fasiliterte og gjennomførte en internasjonal dansekonkurranse med deltagere fra hele verden. Sendingen ble strømmet til en rekke sosiale medier, med programledere i studio, DJ live fra nederland under hele arrangementet, og deltagere som vekslet på å konkurrere med hverandre i sanntid.

Har du lyst til å se flere produksjoner vi har gjennomført?

Kontakt oss
Legg igjen en beskjed til oss nå!