Lyd, Lys, Scene, Bilde og Underholdning

LYD

God lyd er viktig! Utleie av PA, DJ utstyr, backline eller bare en ekstra mikrofon. Vi leverer alt du trenger til møterommet eller på fjellet, for alt fra konferanse til festival

LYS

Lys skaper stemning! Vi har alt fra små enkle portrettlys, dekorlys for en ballsal, lyse opp en hel utvendig fasade. Vi kan sørge for komplett studiobelysning eller skape stemning på og rundt en stor scene, både inne og ute.

SCENE

Skal noen opptre og trenger en scene? Vi sørger for å rigge opp og ned både scene og det som behøves bak, foran og på scenen – inne eller ute.

BILDE

Satse grønt. Da reiser man mindre, og digitale løsninger blir viktige. Enten det er kamera, zoom, teams eller streaming – vi har både utstyr og personell. 

BILDE

Vi må reise mindre og da blir digitale løsninger viktige. Enten det er kamera, storskjerm, zoom, teams eller streaming – vi har både utstyr, personell og digital kompetanse. 

Eventproduksjon siden 2005

Vi skaper minneverdige opplevelser

Vi har mange års erfaring med enkle og komplekse tekniske produksjoner. Vi planlegger, rigger, gjennomfører og evaluerer produksjonen sammen med deg. Du avgjør hvor mye du vil involvere deg.

Enten du planlegger en pressekonferanse, konsert,  webinar, kundeevent, produktlansering, jubileum internt arrangement som kick-off, samlinger eller teambuilding – gjør vi dine kreative visjoner til virkelighet.

Med riktig utstyr og gode planer styrer vi produksjonen trygt i havn med vår bransjeledende digitale og kreative ekspertise.

AGHGSv

Firmafest til festival
og alt imellom

Sommer, høst, vinter eller vårfest

Å arrangere en fest for dine ansatte er alltid en god ide? Vi har mange års erfaring med å skape den gode stemningen, både ute og inne. Vi kan levere til hele eller deler av både enkle og mer komplekse arrangement. Ta kontakt med vår prosjektutvikler så finner vi en god løsning som skaper god stemning og flotte opplevelser.

Konsert

Vi sørger for at alt det tekniske i forbindelse med ditt arrangement fungerer smertefritt. Da kan  du konsentrere deg om å være vertskap. Man unngår at det oppstår uheldige situasjoner. I praksis sørger vi for at du som arrangør fremstår som mer profesjonell og at arrangementet oppleves som bra.. 

Konferanse og Seminar

Planlegger du en sommerfest for dine ansatte? Vi har mange års erfaring med å skape den gode stemningen nå før ferien setter inn. Vi kan levere til hele eller deler av både enkle og mer komplekse arrangement. Ta kontakt med vår prosjektutvikler så finner vi en god løsning.

Nasjonale event og fagsamlinger

Det er mange som velger Nord-Norge for sine nasjonale event. Med faglig innhold, gode sosiale opplevelser, profesjonell gjennomføring med god koordinering og logistikk sørger vi for en minneverdig opplevelse for alle som deltar.

Teambuilding og sosiale aktiviteter

Vi kan tilby mange forskjellige typer teambygging, og har også egenutviklede konsept som er tilpasset alle nivå. Enten det er rolige aktiviteter til en hektisk «byen rundt på 90 minutter» så har vi både ideer og ferdige løsninger for ditt arrangement.

Hvorfor velge Media Event for ditt neste arrangement?

God på planlegging

Vi tar utgangspunkt i dine ønsker og kommer med løsninger som kan bringe din visjon til live. Om det er en del- eller helproduksjon tar vi oss av den tekniske planleggingen og tilpasser alt til dine behov.

Perfekt gjennomføring

Vi har dyktige teknikere og produsenter som tar seg av all produksjon. På selve dagen sørger vi for at dere, sammen med deres gjester, ikke skal trenge å uroe dere for gjennomføringen.

Høy kvalitet

Ved å bruke digitale løsninger under arrangementet kan vi levere statistikk, videoproduksjon og annen etterproduksjon for at eventet skal leve videre å være minneverdig.

Omtaler og referanser

Lyd, Lys, Scene og bildeproduksjon for alle anledninger

Vi prismatcher din neste produksjon*

Kontaktinformasjon
Informasjon om eventet