Hva du ikke visste om Media Event AS

Forløperen til Media Event AS startet allerede i 2005, da grunnleggeren Ronny Hofsøy sammen med noen venner, så et behov for lokalt produsert innhold for bruk på internett.

Vi er en solid og godt etablert aktør i det nordnorske markedet.

Selskapet Filmteamet.no ble startet i 2005 og en av de aller første produksjonene var en reklamefilm for OL 2014 selskapet. I 2017 byttet selskapet navn til Media Event AS og operer nå i hele Nord-Norge.

Vår spesialitet er bruk av digitale flater flerkamera livestreaming, mobilitet og bruk av avansert teknologi som presser teknologien til det ytterste. Vi var bl.a. en av de første i regionen som sendte live flerkamera web-tv kun ved hjelp av mobilnettet. 

Vi har også i årenes løp laget utallige video produksjoner, både for sosiale medier og internett. Noen enkle og noen så store at vi har vært avhengige av vårt fantastiske partnernettverk.

Underveis har det blitt mer å gjøre, både scene- og konferanseproduksjoner. Vi har derfor de siste årene investert betydelig i både lyd, lys og utstyr for avvikling av små og  store produksjoner – til konkurransedyktige priser. 

Vi elsker å skape god stemning - sammen!

Vi er også så heldige å ha et stort nettverk av freelancere for å kunne påta oss mange typer oppdrag. Og det er viktig for oss  å også kunne bringe stor verdi til små produksjoner, som vi har mange av i vår landsdel.

Vi vektlegger nå som før minneverdig og profesjonell gjennomføring av ditt event med stor grad av grønne og bærekraftige digitale løsninger.

Fokus på en helhetlig opplevelse til fornuftige priser har alltid vært viktig – enten prosjektet er stort eller lite. Planlegging i god tid, forproduksjon, tydelig kommunikasjon, god lyd, skarpe bilder, god stemning, smakfulle pauser, feilfri gjennomføring og godt samarbeid er alle viktige momenter for å få dette til.

Det er dette vi i Media Event elsker å holde på med! Og når vi gjør det vi elsker, blir det mindre stress for deg og samtidig minneverdig for dine gjester.

På tvers av bransjer

Vi i Media Event jobber stort sett med alt innenfor Lyd, Lys, Scene og Bilde. Men vi har også kompetnase innen andre fagområder gjennom vår søsterbedrift Benzin AS og vårt konsept Tromsø Streamingstudio

Benzin er et digitalt byrå som lager nettsider, grafisk design, innholdsproduksjon som foto, film, podcast og mye mye mer. Har ditt event behov for en flunkende ny logo eller noen flotte bannere så står Benzin klar for å hjelpe!

Tromsø Streamingstudio ligger vegg i vegg med våre arealer. Her får du tilgang til et fullt utrustet streamingstudio som er rigget og klart for alskens mulige produksjoner. Enten du vil strømme live, eller bare gjøre et opptak er det kort veg fra planlegging til opptakslyset skrus på.

Lyd, Lys, Scene og bildeproduksjon for alle anledninger

Vi prismatcher din neste produksjon*

Kontaktinformasjon
Informasjon om eventet