Utvalgte pakker for våre standard produksjoner

Seminar

Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å finne ut hva du trenger til ditt seminar. Enten der er, kreative ideer, utstyr, bemanning eller prosjektstyring.

Alle seminarpakkene inneholder:

Halvdag

Fra kr 8 500,-

Heldag

Fra kr 18 000,-

A/V Tekniker

Dersom du skal arrangere noe på våre mange hotell kan det være mange saker som påvirker profesjonaliteten på eventet. Våre erfarne teknikere sørger for en stressfri og problemløs gjennomføring i tett samarbeid med kurs/konferanseavdelingen og deg som oppdragsgiver. Våre prosjektledere hjelper deg gjerne med å finne ut hva du trenger til ditt event. Enten der er kreative ideer, utstyr, bemanning eller prosjektstyring.
Teknikerpakkene inneholder som minimum:

Halvdag

Fra kr 2 700,-

Heldag

Fra kr 4 500,-

Sceneproduksjon

Dersom du skal arrangere noe som krever scene kan vi hjelpe med alt fra lyd, lys, bilde og personell. Våre erfarne teknikere sørger for en stressfri og problemløs gjennomføring i tett samarbeid med venue og deg som oppdragsgiver. Våre prosjektledere hjelper deg gjerne med å finne ut hva du trenger til ditt event. Enten der er kreative ideer, utstyr, bemanning eller prosjektstyring.
Teknikerpakkene inneholder som minimum:

Halvdag

Fra kr 2 700,-

Heldag

Fra kr 4 500,-

Festival pakker

Trenger du bistand til gjennomføring av festival har vi flere års erfaring med dette. Vi er fast leverandør av tekniske produksjoner for flere små intime festivaler i Tromsø og omegn. Ta kontakt for referanser.

Vårt erfarne personell sørger for en stressfri og problemløs gjennomføring i tett samarbeid med deg som oppdragsgiver.

Våre prosjektledere hjelper deg gjerne med å finne ut hva du trenger. Enten der er kreative ideer, utstyr, bemanning eller prosjektstyring.

Pakkene inneholder:

Flere dager innvendig

Fra kr 35 000,-

per dag

Flere dager utvendig

Fra kr 45 000,-

per dag

For prising på andre former for event eller produksjoner trenger vi mer informasjon fra deg.

For å gi en konkret pris må vi vi aller hels ha en kort prat. Våre prosjektledere hjelper deg deretter med å finne ut hva du trenger til ditt event. Enten det er behov for kreative ideer, teknisk utstyr, bemanning eller prosjektstyring.