Forløperen til Media Event AS startet allerede i 2005 da grunnleggeren Ronny Hofsøy så et behov for lokalt produsert innhold for bruk på internett.

Som følge av dette ble selskapet Filmteamet.no startet og en av de aller første produksjonene var en reklamefilm for OL 2014 selskapet. I 2017 byttet selskapet navn til Media Event AS og operer nå i hele Nord-Norge.

Vår spesialitet er bruk av digitale flater flerkamera livestreaming, mobilitet og bruk av avansert teknologi som presser teknologien til det ytterste. Vi var bl.a. en av de første i regionen som sendte live flerkamera web-tv kun ved hjelp av mobilnettet.

Vi har også i årenes løp laget utallige video produksjoner, både for sosiale medier og internett. Noen enkle og noen så store at vi har vært avhengige av vårt fantastiske partnernettverk.

Underveis har det blitt mer å gjøre, både scene og konferanseproduksjoner. Vi har derfor de siste årene investert i både lyd, lys og utstyr for avvikling av små til medium produksjoner. Vi er også så heldige å ha et stort nettverk av freelancere for å kunne påta oss mange typer oppdrag. Også større, men vår hovedfokus er å bringe stor verdi – også til små produksjoner. 

Vi vektlegger nå som før minneverdig og profesjonell gjennomføring av ditt event med stor grad av grønne og bærekraftige digitale løsninger.

Fokus på en helhetlig opplevelse til fornuftige priser har alltid vært viktig – enten prosjektet er stort eller lite. Planlegging i god tid, forproduksjon, tydelig kommunikasjon, god lyd, skarpe bilder, god stemning, smakfulle pauser, feilfri gjennomføring og godt samarbeid er alle viktige momenter for å få dette til.

Det er dette vi i Media Event elsker å holde på med!

Når vi gjør det vi elsker, blir det mindre stress for deg og samtidig minneverdig for dine gjester. 

Dessuten er ikke smilet langt unna. 

Forløperen til Media Event startet allerede i 2005 da grunnleggeren Ronny Hofsøy så et behov for lokalt produsert multimedialt  innhold for bruk på internett.

 

Ronny Hofsøy

DAGLIG LEDER

Jobber som både daglig leder, tekniker og produsent, men er som eier også særlig involvert i utvikling av bedriften. Jobber primært med planlegging, rigging, teknikk, men også produksjon av lyd, lys og bilde for alle typer arrangement og event.

Frank Bakkemo

PROSJEKLTLEDER

Jobber som prosjektleder og kundekontakt. Jobber primært med planlegging, og koordinering av oppgaver for alle typer arrangement og event. Hovedansvarlig for drift av Tromsø Streamingstudio.

Simon N. Hofsøy

KAMERA & TEKNIKER

Jobber som freelance tekniker men er vår viktigste altmuligmann. Rigger, kameramann, avvikling, bildemiks, kaffekoker og humørspreder – dessuten den mest hårete av oss alle.

Sissel N. Hofsøy

ADMINISTRASJON

Regnskap og HR, men tar også et tak når arr. skal gjennomføres. Men sin lange erfaring sørger Sissel for å få flyt og profesjonalitet i alt fra servering, rydding, transport, traktering og koordinering av frivillige. Har som regel en praktisk løsning på det meste.

Kontakt oss
Legg igjen en beskjed til oss nå!