Som en ledende arrangør av eventer og konferanser, er vi alltid på utkikk etter måter å heve kvaliteten på tjenestene vi tilbyr. Derfor er vi stolte av å kunne informere om at Media Event AS nå er medlem av Bransjeforeningen for sceneteknisk produksjon (BFSP).

BFSP er Norges eneste organisasjon for leverandører av sceneteknisk utstyr, og deres medlemsbedrifter utgjør omtrent 84% av bransjen. Som medlemmer av BFSP vil vi ha tilgang til en rekke fordeler som vil bidra til å forbedre vår leveranse av lyd, lys, bilde og scenografi under våre arrangementer.

Ved å være medlem av BFSP vil vi ha tilgang til et nettverk av eksperter og bransjekolleger som vi kan dele kunnskap og erfaringer med. Dette vil hjelpe oss med å holde oss oppdatert på de siste trendene og utviklingene innen sceneteknisk produksjon, og dermed kunne tilby våre kunder de beste løsningene.

Videre vil medlemskapet vårt i BFSP gi oss tilgang til informasjon og ressurser som vil hjelpe oss med å sikre høyere standarder og bedre kvalitetssikring under gjennomføringen av scenetekniske produksjoner. Dette vil igjen bidra til økt sikkerhet for våre kunder og deres gjester.

Til slutt vil vårt medlemskap i BFSP også fungere som et kvalitetsstempel som bekrefter at vi er en pålitelig og profesjonell leverandør av sceneteknisk utstyr og tjenester. Vi ser derfor frem til å kunne tilby våre kunder enda bedre arrangementer og konferanser takket være vårt medlemskap i BFSP.