Festival

La oss skape den ultimate festivalopplevelsen sammen
Er du på utkikk etter å arrangere en minneverdig festival som publikum vil snakke om i lang tid fremover? Da er Media Event det rette valget for deg. Vi har erfaringen og ekspertisen som kreves for å skape en festivalopplevelse som engasjerer og begeistrer publikum. Med vår teknologi og kunnskap kan vi skape en atmosfære som gir den rette stemningen til festivalen.
pr dag

Media Event AS er allerede en hovedleverandør av teknisk utstyr og tjenester til en rekke festivaler i Tromsø, og har også levert tjenester til bl.a. TIFF, Hagefestn og NODA DARK. Vi har erfaring med å levere alt fra scene- og lydproduksjon til lys- og bildeavvikling, og sørger for å skape den rette stemningen for en vellykket festivalopplevelse. La oss være med på å også gjøre din neste festival til den beste noensinne.

Tips om Festival

  • Vi har lang erfaring med å arrangere festivaler av alle størrelser
  • Vi kan levere alt fra lyd- og lysproduksjon til scenebygging og dekorasjonstjenester
  • Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til ditt behov og budsjett

Hvorfor velge Festival fra Media Event?

  • Når du skal arrangere en festival, er det mange faktorer å tenke på for å sikre at det blir en suksess. Det er viktig å ha en plan for alt fra valg av lokasjon og artister til lyd og lysproduksjon og sikkerhetstiltak. Hos Media Event kan vi hjelpe deg med alle disse aspektene og mer.
  • Vi har den nødvendige ekspertisen og erfaringen for å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en vellykket festival. Vi kan tilby alt fra lyd- og lysproduksjon til scenebygging og dekorasjonstjenester som kan gi en ekstra dimensjon til festivalen. Vi kan også hjelpe deg med å utvikle et passende tema eller konsept for festivalen for å sikre at publikum får en minneverdig opplevelse.
  • Når du velger Media Event som din festivalpartner, vil du få en dedikert prosjektleder som vil jobbe tett med deg gjennom hele prosessen. Vi vil sørge for at alle detaljer er tatt vare på og at du kan slappe av og nyte festivalen.

Lyd, Lys, Scene og bildeproduksjon for alle anledninger

Vi prismatcher din neste produksjon*

Kontaktinformasjon
Informasjon om eventet