Lysdekor

Med vår stadig økende kapasitet på lysdekor kan vi skape en helt spesiell atmosfære for ditt arrangement eller lokale. Vi tilbyr ikke bare vanlig belysning, men også muligheten til å bruke merkevarefarger til å vaske bygg og fasader, noe som øker synligheten. La oss skape en unik opplevelse for deg og dine gjester!
pr dag:dag

Lysdekorasjoner er en effektiv måte å skape en unik atmosfære og sette stemningen for et arrangement. Hos Media Event har vi lang erfaring med å skape lysdekorasjoner som gir et wow-faktor til ethvert arrangement. Vi tilbyr alt fra enkle og elegante dekorasjoner til mer avanserte og komplekse installasjoner som kan skape fantastiske lyseffekter.

Vår erfaring og ekspertise gjør at vi kan tilby skreddersydde lysdekorasjoner tilpasset akkurat ditt arrangement og dine ønsker. Vi jobber tett med deg for å forstå hva som er viktig for deg og hva som vil skape den ønskede atmosfæren for arrangementet. Vi tilbyr også en rekke forskjellige lysfarger og effekter for å gi det lille ekstra til arrangementet ditt.

Vi kan tilby alt fra enkle LED-striper til større lysinstallasjoner som kan skape fantastiske lyseffekter. Våre lysdekorasjoner kan monteres både innendørs og utendørs, og vi sørger alltid for at alt blir montert og demontert på en trygg og sikker måte.

Tips om Lysdekor

  • Lysdekorasjoner gir en ekstra dimensjon til ethvert arrangement
  • Vi tilbyr en rekke lysdekorasjoner som passer til alle typer arrangementer
  • Vi tilpasser lysdekorasjonene til ditt arrangement og dine ønsker

Hvorfor velge Lysdekor fra Media Event?

  1. Skap en unik og minneverdig atmosfære på ditt arrangement
  2. Våre lysdekorasjoner kan tilpasses akkurat ditt arrangement og dine ønsker
  3. Vi har lang erfaring og ekspertise innen lysdekorasjoner, og kan skape fantastiske lyseffekter
  4. Vi tilbyr en rekke forskjellige lysfarger og effekter for å gi det lille ekstra til arrangementet ditt
  5. La oss ta seg av montering og demontering av lysdekorasjonene på en trygg og sikker måte, så kan du fokusere på å nyte arrangementet.

Lyd, Lys, Scene og bildeproduksjon for alle anledninger

Vi prismatcher din neste produksjon*

Kontaktinformasjon
Informasjon om eventet