Mobilscene

Gi ditt arrangement den rette plattformen
Vår nye mobilscene er det perfekte valget for alle typer utendørs arrangementer som krever oppmerksomhet og profesjonalitet. Enten du arrangerer en konsert, festival, teaterstykke eller andre typer arrangementer kan vår utendørs scene gi deg den rette plattformen for å skape en minneverdig opplevelse for publikum.
Fra kr 15000
pr dag

Når du skal planlegge et utendørs arrangement er det viktig å tenke på hva slags plattform du skal gi publikummet ditt. Vår mobile utendørsscene gir deg fleksibiliteten du trenger for å arrangere konserter, festivaler, teaterstykker og andre typer arrangementer. Takket være den valgfrie dekorbelysningen og muligheten til å ha eget trykket budskap på PA-vingene på sidene, kan du skape en unik opplevelse som passer til ditt arrangement.

Vår mobilscene har kort opp-/nedriggetid, slik at du har mer tid til å planlegge og forberede andre aspekter av arrangementet ditt. Scene og utstyr blir levert av vårt erfarne team, som setter opp og klargjør sceneområdet før arrangementet starter. Dette gjør at du kan fokusere på å skape en minneverdig opplevelse for publikummet ditt.

Vår mobile utendørsscene er skalerbar, slik at vi kan tilpasse oss til behovet for arrangementet ditt – enten det er et stort eller lite arrangement. Vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester som lyd- og lysproduksjon, bildeproduksjon og dekorasjonstjenester, som alle kan bidra til å skape den perfekte rammen for ditt arrangement.

Tips om Mobilscene

  • Vår mobile utendørsscene har tak og valgfrie PA vinger på sidene som kan ha eget trykket budskap
  • Kort opp-/nedriggetid som gir deg mer tid til planlegging og andre forberedelser
  • Skalerbart til ditt behov – både store og små arrangementer

Hvorfor velge Mobilscene fra Media Event?

  • Med vår mobilscene kan du gi publikummet ditt en unik og minneverdig opplevelse som skiller seg ut fra andre arrangementer
  • Kort opp-/nedriggetid gir deg lavere kostnader og mer tid til å planlegge og forberede andre aspekter av arrangementet ditt
  • Vår mobile utendørsscene er skalerbar og kan tilpasses ditt arrangement, uavhengig av størrelse og behov helt opp til 8000 gjester.
  • Vårt erfarne team av lyd-, lys- og sceneeksperter kan hjelpe deg med å skape den perfekte rammen for ditt arrangement
  • Vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester som kan bidra til å gjøre ditt arrangement til en suksess, inkludert lyd- og lysproduksjon, bildeproduksjon og dekorasjonstjenester

Lyd, Lys, Scene og bildeproduksjon for alle anledninger

Vi prismatcher din neste produksjon*

Kontaktinformasjon
Informasjon om eventet