Sommerfest

La oss hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en fantastisk sommerfest
Vi kan hjelpe deg med å arrangere en fantastisk sommerfest for kolleger eller kunder. Våre tjenester inkluderer alt fra lyd- og lysproduksjon til dekorasjon og teambuildingaktiviteter. La oss skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt arrangement og gjør sommerfesten minneverdig for alle deltakerne. 
Fra kr 49000
pr dag

Les om vårt nye konsept, Pop-Up Sommerfest her!

Når du planlegger en sommerfest, er det viktig å tenke på flere faktorer for å sikre en vellykket og minneverdig opplevelse. Budsjettet er selvfølgelig en viktig faktor å vurdere, og vi kan hjelpe deg med å skreddersy en løsning som passer innenfor dine økonomiske rammer.

En annen faktor å vurdere er valg av sted og type arrangement. Ønsker du å ha en avslappet grillfest i et idyllisk utendørsområde, eller en mer formell middag på et hotell eller restaurant? Vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte lokasjonen og tilpasse arrangementet til dine ønsker og behov.

Vår ekspertise innen lyd- og lysproduksjon kan også hjelpe deg med å skape den riktige stemningen og underholdningen for ditt arrangement. Enten du ønsker en DJ, live musikk eller annen type underholdning, kan vi hjelpe deg med å skape den perfekte atmosfæren.

Vi tilbyr også teambuildingaktiviteter som kan hjelpe til med å bygge samhold og styrke relasjonene mellom de ansatte eller kundene. Dette kan inkludere alt fra rolige og avslappende aktiviteter som yoga eller mindfulness, til mer fysiske aktiviteter som volleyball eller kajakkpadling.

Til slutt er det viktig å velge en pålitelig og erfaren leverandør som kan hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en vellykket sommerfest. Media Event AS har lang erfaring med å arrangere sommerfester for bedrifter og organisasjoner, og kan tilby alt fra lyd- og lysproduksjon til dekorasjon og teambuildingaktiviteter. Med vår ekspertise og erfaring, kan du være trygg på at ditt arrangement vil bli en suksess.

Tips om Sommerfest

  • Vi tilbyr også teambuildingaktiviteter som kan hjelpe til med å bygge samhold og styrke relasjonene mellom de ansatte eller kundene.
  • Vi tilbyr skreddersydde løsninger for enhver type sommerfest, enten det er en avslappet grillfest eller en mer formell bankett
  • Vår ekspertise innen lyd- og lysproduksjon kan hjelpe deg med å skape den riktige stemningen og underholdningen for ditt arrangement.
  • Vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter som kan engasjere og underholde gjestene, inkludert teambuildingaktiviteter, spill og konkurranser

Hvorfor velge Sommerfest fra Media Event?

  • Skreddersydde løsninger for enhver type sommerfest
  • Erfarne planleggere og teknikere som sikrer en knirkefri gjennomføring
  • Bredt utvalg av aktiviteter som kan engasjere og underholde gjestene
  • Dyktige kokker som kan tilby passende mat og drikke
  • Erfarne teknikere som kan skape den perfekte atmosfæren med lyd- og lysproduksjon.

Lyd, Lys, Scene og bildeproduksjon for alle anledninger

Vi prismatcher din neste produksjon*

Kontaktinformasjon
Informasjon om eventet