Teambygging

Lyst til å prøve «byen rundt på 90 minutter»?
Vi kan tilby mange forskjellige typer teambygging, og har også egenutviklede konsept som er tilpasset alle nivå. Enten det er rolige aktiviteter til en hektisk «byen rundt på 90 minutter» så har vi både ideer og ferdige løsninger for ditt arrangement.
Fra kr 25000
pr dag

Når man skal arrangere teambuilding er det viktig å ha klart for seg hva man ønsker å oppnå med arrangementet. Ønsker man å styrke samholdet i teamet, utvikle kommunikasjonen, eller fokusere på problemløsning og kreativitet? Deretter bør man vurdere hvilken type aktivitet som passer best for teamet og formålet med arrangementet.

Det finnes et bredt utvalg av teambuildingaktiviteter, alt fra fysiske aktiviteter som hinderløyper og klatring, til mer mentale øvelser som problemløsning og strategispill. Det kan også være en god idé å inkludere en miks av aktiviteter som passer for alle i teamet, uavhengig av alder og fysisk form.

Videre bør man velge en pålitelig leverandør som kan tilby en skreddersydd løsning som passer for teamet og arrangementet. Hos Media Event tilbyr vi en rekke ulike teambuildingaktiviteter, både rolige og mer fysiske, som kan tilpasses til alle nivå. Vi har også utviklet egne konsepter som er tilpasset ulike formål, og våre erfarne instruktører kan hjelpe til med å skreddersy en løsning som passer akkurat for ditt team. Med vår ekspertise og erfaring kan du være trygg på at ditt teambuilding arrangement vil bli en suksess.

Tips om Teambygging

Hvorfor velge Teambygging fra Media Event?

Lyd, Lys, Scene og bildeproduksjon for alle anledninger

Vi prismatcher din neste produksjon*

Kontaktinformasjon
Informasjon om eventet