Sommerfest

Vi kan hjelpe deg med å arrangere en fantastisk sommerfest for kolleger eller kunder. Våre tjenester inkluderer alt fra lyd- og lysproduksjon til dekorasjon og teambuildingaktiviteter. La oss skreddersy en løsning som passer perfekt til ditt arrangement og gjør sommerfesten minneverdig for alle deltakerne. 

Nasjonale samlinger

Nord-Norge og Tromsø er ideelle steder for å arrangere større samlinger for nasjonale firma og organisasjoner. Med vakker natur og moderne konferansefasiliteter er dette en perfekt destinasjon for å skape en minneverdig opplevelse for dine gjester. Media Event AS kan hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en vellykket samling, med tjenester som lyd- og lysproduksjon, bildeproduksjon og dekorasjon. La oss hjelpe deg med å skape et arrangement som vil imponere dine gjester og forsterke din bedrifts merkevare.

Teambygging

Vi kan tilby mange forskjellige typer teambygging, og har også egenutviklede konsept som er tilpasset alle nivå. Enten det er rolige aktiviteter til en hektisk «byen rundt på 90 minutter» så har vi både ideer og ferdige løsninger for ditt arrangement.

Lysdekor

Med vår stadig økende kapasitet på lysdekor kan vi skape en helt spesiell atmosfære for ditt arrangement eller lokale. Vi tilbyr ikke bare vanlig belysning, men også muligheten til å bruke merkevarefarger til å vaske bygg og fasader, noe som øker synligheten. La oss skape en unik opplevelse for deg og dine gjester!

Reklamefilm

Reklamefilmer er en effektiv måte å markedsføre din bedrift på. Med Media Events ekspertise innen videoproduksjon og reklame, kan vi skape en reklamefilm som skiller seg ut og engasjerer din målgruppe.

Festival

Er du på utkikk etter å arrangere en minneverdig festival som publikum vil snakke om i lang tid fremover? Da er Media Event det rette valget for deg. Vi har erfaringen og ekspertisen som kreves for å skape en festivalopplevelse som engasjerer og begeistrer publikum. Med vår teknologi og kunnskap kan vi skape en atmosfære som gir den rette stemningen til festivalen.

Mobilscene

Vår nye mobilscene er det perfekte valget for alle typer utendørs arrangementer som krever oppmerksomhet og profesjonalitet. Enten du arrangerer en konsert, festival, teaterstykke eller andre typer arrangementer kan vår utendørs scene gi deg den rette plattformen for å skape en minneverdig opplevelse for publikum.

Konsert

Med vår samlede ekspertise innen lyd, lys og scene kan vi levere en unik konsertopplevelse som engasjerer og begeistrer publikum. Enten det er en stor eller liten konsert, så har vi den nødvendige teknologien og kunnskapen for å gjøre ditt arrangement til en suksess.

Konferanse/seminar

Enten du planlegger en konferanse, seminar eller annet faglig arrangement, er Media Event din perfekte partner for å skape en vellykket og minneverdig opplevelse. Med vår ekspertise innen lyd, lys, bilde og teknologi, kan vi hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre en konferanse eller et seminar som vil engasjere og inspirere deltakerne. Les videre for å lære mer om hva du bør tenke på når du planlegger din neste konferanse eller seminar, og hvordan vi kan hjelpe deg å gjøre det til en suksess.